Verzending: Alle informatie over uw order

Voor klanten in Nederland:
Standaard wordt uw bestelling verzonden met DHL, mét track- en tracecode die u per e-mail ontvangt. Indien u de bestelling verzonden wenst te hebben met PostNL (ook met track- en trace code) dan kunt u dit aanklikken. Let op: de verzendkosten zijn hierbij hoger t.o.v. DHL.
Voor bestellingen tot 60 euro (ex btw) bedragen de verzendkosten € 4,95 indien u kiest voor DHL. Is uw bestelling boven de 60 euro? Dan is verzending gratis!


Kiest u voor PostNL, dan zijn de verzendkosten € 6,95 voor orders tot 80 euro (ex btw). Is uw bestelling boven de 80 euro? Dan is verzending gratis!
Voor bestellingen >25 euro in regio Lingewaard: deze bezorg ik kosteloos! Kies in het bestelproces voor "leveren of verzenden naar mijn adres" en indien uw postcode in mijn bezorggebied valt, krijgt u automatisch de optie om een tijd en datum te selecteren. Elke doordeweekse dag bezorg ik tussen 15:30 en 16:30. Haalt u de bestelling liever op? Dit is ook mogelijk, elke doordeweekse dag van 10:00 tot 15:00.


Voor klanten in België en Duitsland:
De verzending vindt plaats via PostNL, mét track- en trace code. Voor bestellingen tot 100 euro zijn de verzendkosten € 8,95 euro. Is uw bestelling boven de 100 euro? Dan betaalt u géén verzendkosten.
Neem gerust contact met mij op voor de mogelijkheden om te verzenden naar andere landen. Durk's verzendt naar Nederland, Belgïe, Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Zweden en Noorwegen.

 
E-mailen
Info