Welkom bij Durk's Dogsnacks

Het belangrijkste uitgangspunt van Durk's Dogsnacks is weten wat je geeft. Puur en eerlijke hondensnacks zonder graan/gluten, vrij van suiker, conservering- en schimmelwerende middelen en geen chemische behandelingen of -toevoegingen. 

Gewoon "The Good Stuff" ; een natuurlijke, gezonde hondensnack, die ik niet alleen graag mijn hond gun, maar ook die van jullie. 

De liefhebbers van mijn snacks zijn heel divers; van huishond tot erfbewaker, van werkende hond 'in het veld' tot therapie hond en van junior tot senior. Ook trimsalons, hondenscholen, pensions, stichtingen en fokkers heb ik mogen verwelkomen. 

Durk's is dol op samenwerkingen waarbij hondenwelzijn centraal staat en is mede daarom trotse sponsor van Wolfhalla's Snuffelbos. 
Dé plek waar je hond zijn/haar eigen beslissingen en keuzes mag maken, op een veilige en rustige manier.

Een deel van het assortiment is tevens te koop bij o.a. Hondenschool Gemaakt Voor Honden in Gendt , Trimsalon Fritz in GendringenTrimsalon BB's Dream in Lengel, Cairngezond van Natuurgeneeskundig Diertherapeut Jeanine, Trimsalon 't Engeltje in Bemmel en Hondentrimsalon Pootjes Paleis in Zelhem.

Durk's werkt graag samen met Gedragsdeskundige Nadieh Cuijten - The Spiritual Dog Mom, Afke van Kynolink en Veterinaire Natuurgeneeskundige Eva Tesselaar , Indoor Hondenschool HSVE in Boxmeer en Hondenbegeleiding Kynodogs.

 

 

Snackshop

  

 
E-mailen
Info